Kalevalaista Jäsenkorjausta  Algarvessa

Mobilaatio terapia

Kalevalainen Jäsenkorjaaja Pasi Jokinen-Carter Portugalin Algarvessa

 

Olen Kalevalainen Jäsenkorjaaja ja teen hoitoja Algarvessa, Portimaossa. Hellä hoitomuoto moneen vaivaan, alaselän kipu, lihas- ja niveljäykkyys, iskiashermokipu.

 

HOIDON VAIKUTUKSET

Tuki- ja liikuntaelimiston tasapainottuminen poistaa lihaksista jännitystä, vapauttaa kalvorakenteita ja parantaa nivelien liikkuvuutta. Samalla aineenvaihdunta helpottuu, kudosneste- ja verenkierto paranevat ja hermot vapautuvat mahdollisista pinnetiloista.

Koska hoidossa kasitellään lahes aina koko keho, ovat hoidon vaikutukset hyvin monipuoliset. Vaikka hoito teknisesti kohdistuu lihaksiin, jänteisiin, lihasten lähtö- ja kiinnityskohtiin sekä nivelsiteisiin ympäröivine sidekudoksineen, vaikuttaa se elvyttavasti myøs hermotoimintaan ja muiden elinjärjestelmien aineenvaihduntaan.

Ryhtivirheasiakkailla todetut aineenvaihduntaongelmat ovat helpottuneet tai poistuneet selkärangan ja muiden ryhtivirheiden korjaamisen myötä. Hoidettaessa liikeratojen toiminnalliset ketjut, on voitu välttyä jopa tulevilta leikkauksilta. Hermojen pinnetilan vapautuessa ja ylimaaraisen kudospaineen poistuessa myos kivuista on päästy eroon.

Kalevalaisen jäsenkorjauksen mobilisoiva käsittely on parantanut kudosnesteen kiertoa ja tehostanut siten myös leikkauspotilaiden kuntoutumista. Samoin nivelten liikeratojen toiminnan palauttaminen on voinut tehdä suunnitellut leikkaukset tarpeettomiksi. Hermojen pinnetilan vapautuminen ja ylimääräisen kudospaineen purkautuminen ovat voineet viedä kivut kokonaan pois.

Jasenkorjaus Algarvessa, selkä kipuun   

Kalevalaisella jäsenkorjauksella on saatu hyviä hoitotuloksia mm.

- jalkojen erimittaisuuden korjaamisessa
- kasvukipujen hoidossa
- eri nivelten, kuten nilkan ja polven virheasentojenkorjaamisessa
- kantapääkivun (plantaarifaskiitin) hoitamisessa
- jäätyneen lonkan hoidossa
- skolioosin hoidossa
- iskiaksen ja iskiastyyppisten vaivojen hoidossa
- jäätyneen olkapaan hoidossa
- TOS-oireiden hoidossa
- tenniskyynärpään ja rannekanavan oireyhtymän hoidossa
- asentohuimauksen, migreenin ja erityyppisten pääkipujen hoidossa
- ryhtivirheiden aiheuttamassa lapsettomuudessa

- vauvojen koliikkikivuissa ja suoliston häiriötiloissa

Edificio Pluma Comercial, Rua Dr. Teofilo Braga 17.     1. kerros, ovi 5, 855-663 Portimao

Soita ja varaa aika 910 636 518/ Pasi